Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@07:19:59 GMT

شهیدی که برای کار سراغ «آقای قرائتی» رفت + عکس

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۴۲۱۷

شهیدی که برای کار سراغ «آقای قرائتی» رفت + عکس

از مقداد خواست تا سرتو را جایی بند کند، شاید فکر ازدواج از سرت بیفتد. قرار شد تو را در آموزشگاه مشغول کند. فکر کردند اگر سرت به آموزش نظامی و ورزش گرم بشود، فعلا از ازدواج منصرف می شوی.

گروه جهاد و مقاومت مشرق - شهید محمدرضا دهقان امیری سال ۱۳۷۴ متولد شد و بیست سال بعد، در سال ۱۳۹۴ در سوریه و در دفاع از حرم حضرت زینب سلام الله علیها به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه سلیمانی ازندریانی که ۱۲ سال از محمدرضا بزرگتر است، خودش را به عنوان خواهر بزرگتر شهید قرار داده و مقابل او نشسته تا زندگی اش را مرور کند. این همکلامی با شهید، ساختار کتاب «یک روز بعد از حیرانی» را شکل داده است.

در این کتاب، روایت زندگی شهید دهقان امیری به صورت داستانی نوشته شده و سلیمانی ازندریانی برای نوشتن آن از روایت های خانواده، دوستان و همرزمان شهید بهره برده است.

این کتاب را انتشارات شهید کاظمی ۲۹۶ صفحه با قیمت ۳۰۰۰۰تومان راهی بازار کتاب کرده است.

در انتهای کتاب نیز تصاویری از شهید و اطرافیانش به صورت رنگی منتشر شده است.

فاطمه سلیمانی ازندریانی که پیش از این داستان هایی در حوزه دین و مذهب نوشته است، با این کتاب برای اولین بار به سراغ موضوع مدافعان حرم رفته و داستانی از یک شهید معاصر را نگاشته است.

پنجشنبه این هفته (۲۳ آبان ماه) همزمان با چهارمین سالگر شهادت محمدرضا دهقان امیری، از این کتاب نیز رونمایی خواهد شد. این مراسم از ساعت ۱۳ در گلزار شهدای امامزاده علی اکبر چیذر برگزار می شود.

چند معرفی دیگر هم بخوانیم:

چند دقیقه با کتاب «فرمانده تخریب»؛ / ۷۳ کشیده‌ فرمانده به گوش جانباز اعصاب و روان + عکس چند دقیقه با کتاب «ساده‌رنگ»؛ / ۷۲ چه کسی وصیت‌نامه شهید مهدی باکری را بالا پایین کرد؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «فرمانده در سایه»؛ / ۷۱ کدام مترجم مذاکرات مقامات ایرانی را تغییر می‌داد؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «تا ابد با تو می مانم»؛ / ۷۰ خبر «اصغرآقا» را چگونه به «زیبا خانم» دادند؟! چند دقیقه با کتاب «بلدچی»؛ / ۶۹ شایعه اعزام الاغ‌ها به میدان مین + عکس چند دقیقه با کتاب «کابوس در بیداری»؛ / ۶۸ اهالی چه کشوری به حجاج ایرانی کمک کردند؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «راهی برای رفتن»؛ / ۶۷ پیام شهیدِ ۱۰ساله برای امام خمینی چه بود؟ چند دقیقه با کتاب «محبوب حبیب»؛ / ۶۶ کت و شلوار «محمود» به چه کسی رسید؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «صباح»؛ / ۶۵ جان دادن پای چتر منورهای عراقی! + عکس

بخشی از این کتاب را با هم می خوانیم:

چقدر زود به فکر ازدواج افتاده بودی. به نظرت نوزده سالگی زیادی زود نیست؟ دوستت هم نوزده ساله بود که ازدواج کرد؟ همان که با ازدواجش تو را هم هوایی کرد. بلافاصله بعد از ازدواج رفیقت گفته بود: «برای من هم زن بگیرید.» بیشتر هم به مهدیه گیر داده بودی: «یه تکونی بخور. برو تو هیئت، برو فرهنگ سرا، برو شهرک شاید به فرجی شد.» طفلک مهدیه. چقدر اذیتش میکردی ، هرشب رأس ساعت دوازده مچ دستش را می گرفتی و دنبال خودت توی اتاق می بردی اش: «بشین کارت دارم.» تا ساعت دو و سه نیمه شب حرف میزدی و مغزش را شست وشو میدادی. مثلا به خیال خودت پچ پچ میکردی، اما خواب همه اهل خانه را به هم می ریختی. مادر از اتاق کناری به دیوار می کوبید: «می خوام بخوابم.» توهم مثلا صدایت را پایین می آوردی تا مزاحم نباشی. حرف هر شبت همین بود: «نمی خوای برام زن بگیری؟ و هر بار میشنیدی: «مگه چند سالته؟ اصلا کار درست و حسابی داری؟»

- تو چه کار داری؟ کار هم جور می کنم. مهدیه که احساس خطر کرده بود رفت سراغ مقداد. از مقداد خواست تا سرتو را جایی بند کند، شاید فکر ازدواج از سرت بیفتد. قرار شد تو را در آموزشگاه مشغول کند. فکر کردند اگر سرت به آموزش نظامی و ورزش گرم بشود، فعلا از ازدواج منصرف می شوی. چند وقتی سکوت کرده بودی ، آن قدر که همه گمان کردند از سرت افتاده . اما خیلی زود مشخص شد که دست بردار نیستی، پیگیر کارپیداکردن بودی.

هم درس می خواندی هم دنبال کار میگشتی. پیش آقای قرائتی هم رفته بودی برای کار. از تو خوشش آمده و گفته بود: «جوان ندیدم که بیاد پیش من و طلب شغل کنه. تو واقعا نوبری!» به یکی از قسمتها معرفی ات کرده و گفته بود مدرکت را که گرفتی بیا پیش من. ماجرای ازدواج آن قدر برایت اهمیت داشت که پیش مشاور هم رفته بودی. همین مشاور باعث شده بود مهدیه را کلافه کنی. گفته بود: «کلید این قضیه پیش خواهرته. تو باید اون رو متقاعد کنی و خواهرت هم مادرت رو متقاعد کنه.»

بساطی ساخته بودی برای خودت و مهدیه. مدام سر وقتش میرفتی و میگفتی: «حضرت آبجی گلم، با مامان چه کردی؟» زبانت حسابی چرب ونرم شده بود. دلبری ای میکردی برای خواهر، قبل از آن هم همیشه و هر وقت کارت پیش مهدیه گیر بود میگفتی: «حضرت آبجی گلم.» گرچه مهدیه اصلا نیازی به چرب زبانی تونداشت ، اصلا مگر می توانست در برابر تو مقاومت کند؟ نمیشد یک بار همین طور محض تنوع وقتی کارت گیر نبود بگویی حضرت آبجی گلم؟ اصلا نمی شود به من هم بگویی حضرت آبجی گلم؟ من که اینجا نشسته ام و کلمه به کلمه تورا روایت می کنم. که هنوز هم نمی دانم منی که کارم چیز دیگری ست چه شد که نشستم برای از تو نوشتن؟ حالا اگر دوست هم نداری نگو حضرت آبجی گلم، ولی کمی دل بده به کار.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق روح الله زم تحولات لبنان کتاب قرائتی سوریه حرم حضرت زینب شهید محمدرضا دهقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان

محسن صفایی فرد سردبیر مجله هنری «بوم» درباره این برنامه که پخش آن از سال گذشته در شبکه دو سیما آغاز شده به خبرنگار مهر بیان کرد: این برنامه بازنمایی هنر و هنرمندان ایرانی در میدان و مکان الهام بخش هنری است.

وی درباره رویکرد برنامه اضافه کرد: «بوم» می خواهد از استودیو بیرون بیاید و تصویری معنی‌دار از صحنه هنر ایران به چشم مخاطب برساند. هر قسمت از این برنامه سراغ آثار تازه هنری، اجراهای تازه، نمایشگاه ها و هنرمندانی که به دلایل مختلفی نامشأن مطرح می شود، می رود. برنامه گاهی به صورت متمرکزتر سراغ هنرمندان رفته و در این بخش دیداری با هنرمندان بزرگ دارد که چند سالی است کمرنگ بوده اند. کارنامه این هنرمندان در برنامه مرور می شود و گپ و گفت در محل کار و خانه آنها برگزار می شود.

«بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نیست بلکه یک برنامه هنری است

صفایی فرد با تاکید بر خروج «بوم» از یک برنامه صرف استودیویی تصریح کرد: در این برنامه بنا داریم بیرون از استودیوها به ملاقات اثر هنری و هنرمند برویم و تلاش می کنیم «بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نباشد بلکه یک برنامه هنری با قابی در خور شأن برای هنر و هنرمندان باشد. از جهت کیفیت بصری و قابی که تدارک می بینیم نیز هدفمان این بود تصویری باشکوه به چشم مخاطب برسانیم. این برنامه هدفی فردی را دنبال می کند که آموزش چشم اندازهای هنر ایران برای مخاطب است. «بوم» می خواهد زیبایی شناسی مخاطب را ارتقا دهد و البته نه به سبک یک برنامه تخصصی چون «بوم» در شبکه دو که شبکه زندگی است تعریف شده از این رو بیشتر سراغ هنرمندانی می رویم که بتوان به همراه آنها تصویری زیبایی شناسانه ارایه کرد.

سردبیر «بوم» اضافه کرد: در واقع بینندگان ما بیننده فضای هنری هستند اما فضای برنامه صرفاً نخبه پسند یا مشابه گفت‌وگوهای تخصصی و طولانی نیست.

وی درباره آیتم های برنامه توضیح داد: «بوم» در بعضی قسمت ها به فراخور موضوع برنامه روی یک موضوع متمرکز می شود مثلاً در برنامه ای که به مناسبت روز معلم پخش شد سراغ محمدرضا لطفی آهنگساز رفتیم که از زاویه معلمی او بود و تاکنون به شأن معلمی او پرداخته نشده بود.

پرسه در فضای هنر

صفایی فرد درباره حضور حامد مهربانی مجری برنامه نیز یادآور شد: «بوم» یک شخصیت پرسه زن و نوعی گشت و گذار در فضای هنر دارد. یکی از اجزای برنامه حامد مهربانی راوی برنامه است که به نوعی این شخصیت با او تعریف شده است. او هر هفته به تازه های هنر و آثار هنری می پردازد گاهی هم از یک هنرمند سراغ می گیرد. سال گذشته مجید انتظامی کنسرتی داشت که ما در ۲ قسمت به این کنسرت پرداختیم.

وی اضافه کرد: شخصیت محوری برنامه حامد مهربانی است که باید شکل بگیرد. او فقط مجری نیست و به نوعی صحنه گردان برنامه است، دست مخاطب را می گیرد و به جاهای مهم هنری می برد و مخاطب را با روایت هایی از هنر امروز ایران آشنا می‌کند. او سوابق پررنگی در اجرا دارد و حتی غیر از آن شأن برنامه سازی و تهیه کنندگی دارد و از این حیث انتخاب دقیقی بود. او یکی از افراد جدی در تحریریه و سردبیری است.

صفایی فرد در پااین درباره وجه تمایز برنامه نسبت به دیگر برنامه‌ها نیز عنوان کرد: مواجهه نزدیک با چهره هنر و هنرمند کمتر در قاب تلویزیون دیده شده است. ما آن تصویر استودیویی شده مکانیکی از برنامه ها را لااقل در این برنامه هنری به هم زدیم. به یک کنسرت، گالری یا موزه می رویم و جاهایی که در برنامه های دیگر و روتین هنرمندش مهم بوده برای ما در قالب محیط، نما و قاب، ارزش و حس و حال پیدا کرده است.

«مجله هنری بوم» با اجرای حامد مهربانی، تهیه‌کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی، کارگردانی کیانوش الطافی، سردبیری محسن صفایی فرد و همت گروه اجتماعی اقتصادی شبکه دو در مرکز هنری رسانه‌ای سلوک تهیه و تولید شده که چهارشنبه ها روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

کد خبر 6098541 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • فیلمی از سخنرانی قرائتی؛ هر کاری که دشمن را جر بدهد، عمل صالح است
  • (ویدئو) محسن قرائتی: هر کاری که دشمن را جر بدهد، عمل صالح است
  • ببینید | حجت‌الاسلام قرائتی: هر کاری که دشمن را جر بدهد، عمل صالح است
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس